Get free SEO audit

Wat is Rank Checker en hoe het op de juiste manier te gebruiken?

Wat is Rank Checker en hoe het op de juiste manier te gebruiken?

Wat is Google Rank Checker?

Dit is een tool die laat zien door welke trefwoorden een specifieke website op Google ranking scoort en op welke posities. Letterlijk helpt het om de vraag te beantwoorden “Hoe hoog sta ik in Google?” of “Waar staat mijn website in Google?” Onze checker geeft niet alleen een URL, positie en volume op trefwoord, maar ook landcode, taal, kosten per klik en concurrentieniveau in Google Adwords. Gegevens worden elke maand vernieuwd.

 

Hoe Rank Checker te gebruiken?

Combineer het met andere hulpmiddelen.

Backlink Checker helpt u bij het vinden van backlinks die uw concurrenten hebben gemaakt of hebben gekregen op hun eigen websites en begrijpen welke strategieën voor linkbuilding zij gebruiken. Daarnaast kun je het gebruiken om nieuwe backlinks te detecteren die ook op je website zijn gebouwd.

Rank Checker helpt ook om waardevolle google zoekwoorden ranking gegevens te verkrijgen van zowel uw websites als de websites van concurrenten. Ontdek welke zoekwoorden en in welke landen het meeste verkeer naar uw concurrenten brengen en uw eigen SEO-strategie verbeteren. Hoewel het beter is om Google Search Console te gebruiken voor analyse van zoekwoordrangschikkingen door eigen sites.

Wanneer u zult begrijpen welke zoekwoorden het meest winstgevend zijn voor uw online bedrijf, kunt u ze volgen met Rank Tracker. Het helpt bij het bijhouden welke van uw verbeteringen op de pagina en de pagina buiten de pagina de grootste invloed hebben op de posities van websites.

Bekijk andere van onze geweldige SEO-tools!
Verkeerscontrole Schat statistieken over websiteverkeer via verschillende kanalen en in verschillende periodes.
Rangcontrole Ontvang een rapport met zoekwoorden die de website het meeste organische verkeer opleveren.
Snelheidstest Test een specifieke pagina op snelheid en ontvang suggesties om deze te verbeteren.
Backlinks Checker Onze gratis backlink checker tool helpt je bij het monitoren van links naar je website.
Veiligheid van de website Controleer of de website veilig is en niet als verdacht wordt vermeld.
Vergelijkbare websites Gratis tools waarmee gebruikers in een paar seconden informatie over vergelijkbare sites kunnen krijgen.
Bekijk alle tools
close